Centralni servis za Srbiju

picture

picture

PRODAJA


APARATI
Beotornic DOO vrši veleprodaju i maloprodaju APARATA Whirlpool programa. Asortiman proizvoda i karakteristike možete proveriti na zvaničnom sajtu Whirlpool-a Srbija www.whirlpool.rs
Whirlpool program se sastoji od kućanskih aparata, ugradnih aparata i klima uređaja.

Za svaki aparat kupljen u Beotronic-u nudimo besplatnu uslugu priključenja uređaja (ova usluga se ne odnosi na montažu i priključenje klima uređaja).

REZERVNI DELOVI
Beotronic DOO vrši prodaju ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA u maloprodaji i veleprodaji za Whirlpool uređaje kao i univerzalne rezervne delove za druge brendove iz Wpro programa.
Sve informacije o kupovini rezervnih delova možete dobiti na mail beotron@bitsyu.net sa obaveznim tipom uređaja i 12NC servisnim brojem.

PRIBOR ZA ODRŽAVANJE
Beotronic DOO vrši maloprodaju i veleprodaju PRIBORA ZA ODRŽAVANJE KUĆANSKIH APARATA specijalan WPRO program za Whirlpool kao i za druge brendove. Ponudu možete videti na adresi www.wpro-whirlpool.com
WPRO program se sastoji od preparata kao i potrošnih delova za negu doma (kese za usisivače, četke, creva), čuvanje hrane, kuvanje (filter za vodu, antibakterijski filter) i negu rublja i pranje posuđa (sredstva za čišćenje, creva, remenice).

         
pictureSERVIS
Beotronic DOO servis vrši popravke Whirlpool aparata u garantnom i vangarantnom roku sa originalnim rezervnim delovima.
Servisnu mrežu možete pogledati OVDE.